Vergelijk tuinmeubelen eenvoudig online!

Is jouw balkon of terras al herfst- en winterproof?

Heb jij een balkon of terras? Dan kan ook jij nu het een stukje kouder wordt heerlijk genieten van het najaar. Met wat aanpassingen kan je heerlijk in de herfst en zelfs winter buiten vertoeven.

Verlichting

Nu het een stuk vroeger donker is wil je natuurlijk voorkom dat je terras of balkon een grote donker gat is. Met de juiste buitenverlichting kan je het er een stuk gezelliger maken. Koop een mooie lamp voor aan de muur of bevestig een plank en plaats er een paar windlichten op. Je zal snel zien dat met enkele lampen je balkon of terras een stuk mooier maakt.

Groen

Met groen maak jij je balkon of terras levendiger! In de winter zijn de meeste terassen en balkons enorm uitgestorven. Zorg er dus voor dat je ook in de winter en herfst planten op het balkon of terras hebt die de boel opfleuren. Er zijn specifieke bloemen die zelfs tot ver in de winter nog bloeien!Warmte

Een vuurkorf of houtkachel is natuurlijk het ultieme om te hebben in je tuin. Helaas is het niet erg veilig om dit te plaatsen op je balkon of terras. Anno 2021 doe je dit natuurlijk gewoon met een vuurtafel. Deze werken vaak op gas of bio-ethanol. Dit zorgt voor een veilige manier om buitenverwarming te realiseren op je balkon of terras. Je hebt het niet alleen warm maar je creëert ook gelijk behoorlijk wat licht.

Cosy

Het is natuurlijk heerlijk s’avonds lekker weg te kruipen op de bank, onder een fijne plaid. Waarom ook niet buiten? Met de juiste plaids en sierkussens in zachte materialen maak je je balkon of terras extra warm. Berg de items van textile alleen wel op als deze niet gebruikt worden. Met een mooi buitenkleed zorg je ervoor dat je optimaal kunt blijven genieten van je balkon of terras in deze koude tijden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email
Meer tuininspiratie