1. Verzending en levering:
a. We verzenden onze tuinmeubels binnen Nederland en België.
b. Bestellingen worden verwerkt en verzonden binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling.
c. De geschatte levertijd is afhankelijk van de bestemming en kan variëren tussen 3-7 werkdagen.

2. Verzendkosten:
a. Voor bestellingen binnen Nederland en België hanteren we een vast tarief van €X voor verzending.
b. Bij bestellingen boven €Y bieden we gratis verzending binnen Nederland en België.

3. Leveringsmethoden:
a. We maken gebruik van gerenommeerde verzenddiensten om ervoor te zorgen dat uw tuinmeubels veilig en op tijd worden geleverd.
b. De levering kan plaatsvinden op uw opgegeven adres of bij een afhaalpunt, afhankelijk van uw voorkeur tijdens het bestelproces.

4. Traceerbaarheid:
a. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging met een trackingnummer. U kunt dit nummer gebruiken om de status van uw zending te volgen.
b. Voor bestellingen binnen Nederland bieden we trackingmogelijkheden via de website van de verzenddienst.

5. Internationale verzendingen:
a. Voor internationale bestellingen buiten Nederland en België kunnen extra verzendkosten en douanerechten van toepassing zijn. Deze kosten zijn voor rekening van de klant.
b. De geschatte levertijd voor internationale verzendingen kan variëren, afhankelijk van de bestemming en douaneprocedures.

6. Verzekerde verzending:
a. We zorgen voor een verzekering voor verzendingen, zodat u gedekt bent tegen eventuele schade of verlies tijdens het transport.
b. Mocht er schade worden geconstateerd bij ontvangst van uw bestelling, neem dan onmiddellijk contact met ons op voor assistentie.

7. Retourbeleid:
a. Raadpleeg ons retourbeleid voor informatie over het retourneren van producten en het verkrijgen van een terugbetaling of ruiling.

8. Klantenservice:
a. Voor eventuele vragen, opmerkingen of problemen met betrekking tot uw bestelling of verzending, neem gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om u te helpen.

Let op: Dit verzendbeleid is van toepassing op Tuinmeubels Vergelijken en kan worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Zorg ervoor dat u regelmatig controleert op updates.